Skip to content Skip to footer

Limburg Media is de specialist en het bedrijf in Limburg voor het  uitvoeren van effectieve en originele outdoor promotiecampagnes.
Wij zijn tevens het enige bedrijf in het zuiden dat nationale campagnes mogelijk maakt.

Limburg Media verzorgt outdoor promotie-campagnes in alle formaten en door heel Limburg en de grensstreken van België en Duitsland . Limburg Media weet wat er echt niet kan en wat natuurlijk vooral erg opvalt!

Gelukkig zijn er veel manieren om promotie-campagnes te voeren en slagen we er steeds in een campagne zó neer te zetten dat de opdrachtgever verrast wordt door het resultaat. Daarvoor doen we het natuurlijk! Wilt u een happening, event, festival, product of dienst opvallend en origineel onder de aandacht brengen?

Neemt u dan contact met ons op.
We geven u graag meer informatie passend bij uw specifieke doel.

Want elke campagne is anders en de mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos!

Limburg Media staat voor:

Kwaliteit

Limburg Media voert goede en effectieve promotiecampagnes uit tegen scherpe en concurrerende prijzen.

U wordt daarbij op alle vlakken geadviseerd door een ervaren team.
Het is dan ook mogelijk om samen met een adviseur van Limburg Media een promotie plan op te stellen hierdoor wordt u als klant betrokken in elke fase van het proces waardoor onze diensten uitermate tot hun recht komen en er geen geschillen of teleurstellingen ontstaan tijdens en na het verlenen van deze diensten.

Deze begeleiding en transparante werkwijze zullen u helpen om uw budgetten efficiënt te beheren en bieden u een verrassing en risicovrije omgeving, zonder verborgen kosten. Wilt u meer weten vraag dan naar onze brochure “Promotie Plan”.

Snelheid

Limburg Media kan een promotiecampagne snel opstarten doordat zij grote gedeeltes van de campagne in eigen beheer uitvoeren. Daarnaast beschikken zij over een groot en goed netwerk van leveranciers.

Limburg Media begeleidt de campagne vanaf het ontwerp tot en met de verspreiding van het promotie materiaal. Als klant heb u één aanspreekpunt, die voor u vervolgens de gehele promotiecampagne in gang zet en begeleidt.

Creativiteit

Limburg Media heeft een creatief team dat in samenspraak met u naar originele doeltreffende promotie uitingen zoekt. Hierdoor onderscheidt uw promotiemateriaal zich van de concurrentie. In de vaak overvolle agenda is het zaak om op te vallen en een creatieve invulling te geven aan uw promotiecampagne.

Flexibiliteit

Het team is heel flexibel. Men is u te allen tijde van dienst en op ieder moment van de dag. Last minute aanpassingen of wijzigingen in de campagne zijn altijd mogelijk. Daarnaast hebt u als klant volledig inzicht in de campagne en de uitvoering hiervan want iedere handeling wordt vastgelegd op foto.

× WhatsApp