Skip to content Skip to footer
1. Poster Campagnes - Zuilen - Wildplak

Posters plakken op vrije plekken om opinie, politiek of propaganda te activeren zijn voor iedereen een bekend fenomeen.
Wildplakken is een snelle effectieve en betaalbare vorm van campagne voeren. Een ander voordeel is dat een poster campagne binnen 48 uur ingezet kan worden inclusief drukken en verspreiden. Natuurlijk ligt onze kracht in Zuid Limburg maar door samenwerking met college bedrijven kunnen we tevens campagnes in geheel Nederland verzorgen. Neem contact met ons op!

2. Sandwichborden – Driehoeksborden

Een sandwichbord is een goedkopere variant op het traditionele driehoeksbord. Een sandwichbord bestaat uit twee kunststof platen die om de lantaarnpaal worden bevestigd en aan elkaar worden gemaakt. Ondanks dat het een goedkopere variant is op het driehoeksbord wordt uw reclame uiting op een nette manier gepresenteerd op alle A-locaties binnen de gemeente.

Duo-Signs
Enkele gemeenten in Limburg beschikken over permanente reclameborden (Duo-Signs) om de lantaarnpalen. Limburg Media heeft een goede en verregaande samenwerking met de bedrijven die deze Duo-Signs uitbaten. Hierdoor zijn wij in staat om snel en goedkoop uw campagne in te kopen bij de
desbetreffende gemeenten. Het gaat hierbij om de volgende gemeenten: Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, Venlo.

3. Wildhangbanners

Wildhangbanners, de naam zegt het al we hangen verspreid met onze ervaring verdeeld door het campagne gebied banners uit van afmeting 200×80 cm. De productie gebeurt intern, zo kunnen we de opdrachtgever ontlasten en effectief en snel een campagne opstarten. De locaties bevinden zich grotendeels op A locaties waar veel beweging is.

4. Reclame Frames

Limburg Media biedt de klant een totaal-pakket aan waarbij alle werkzaamheden uit handen worden genomen, van eventueel het ontwerp tot en met de montage en demontage. In tegenstelling tot de traditionele borden, die vervaardigd worden uit houten balken met trespa beplating werkt Limburg Media enkel met aluminium ( optie zwarte ) frameconstructies waarin banners gespannen worden. De huur /koop van de frameconstructie is incl. montage, demontage en uiteraard een full colour banner (spandoek, uitgewerkt in hoogwaardig PVC zeildoek). Tevens wordt er kosteloos stormschadegarantie gegeven op de alle constructies! De afmetingen kunnen variëren in de verhuur van 230×100 cm tot 244x446cm maar ook op wensformaat bij aankoop tot wel 150 m2.

5. Billboards

De klassieker van de buitenreclame, maar nog steeds zeer geliefd en tevens verlicht. Onze billboards zijn te vinden op drukbezochte A-Locaties verdeeld over Heerlen – Kerkrade en Landgraaf. Het perfecte middel om auto-mobilisten te bereiken. De afmetingen zijn 331×238 cm.

6. Abri Reclame - Bushokjes

In alle grote steden maar ook de dorpen staan Abri’s . je kent ze wel de bushokjes of vrijstaande verlichte panelen. Niet alleen vaste vlakken maar ook de draaiende vlakken en digitaal is natuurlijk erg in opkomst. De kracht zit hem natuurlijk in de locaties en afgewogen plaatsen waar deze staan. Wij werken samen met diverse aanbieder en bespreken de valkken tegen de best mogelijke prijs. Belangrijk is wel dat deze altijd tijdig worden gereserveerd en besproken ivm reserveringen en landelijke campagnes. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook hier weer het drukwerk tegen scherpe tarieven.

7. Evenementen Promotie – Festivals

In de overvolle evenementenagenda van tegenwoordig liggen voor u als organisator veel kansen. U kunt uw doelgroep 1 op 1 benaderen bij soortgelijke evenementen met dezelfde doelgroep. Uw reclame uiting komt op deze manier onder de aandacht van mensen die allemaal voor 100% onder uw doelgroep vallen. Limburg Media is hierbij de partner die uw reclame uiting op de juiste manier onder de aandacht brengt van de bezoekers. In een kort tijdsbestek kunt u een grote groep mensen bereiken met minimale middelen.

Limburg Media kan voor u bij evenementen, in goed overleg met de desbetreffende organisatie, zorgen voor:
• Reclameborden
• Mobiele Reclame
• Promoteams / Sampling

× WhatsApp